به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( استان اردبیل ) ، به دنبال سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به استان اردبیل ، رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور در دو روز سفر به استان با همراهی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل از پروژههای راهسازی و توسعه بزرگراهی بازدید کرده و در جریان آخرین وضعیت روند پیشرفت این پروژهها قرار گرفت.
اکبر رحمانی رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور در بازدید از پروژه های راه و شهرسازی استان اردبیل و با حضور در شهرستان های شمال و جنوب استان با بیان اینکه تعداد پروژه های فعال استان در حوزه عمرانی احداث بزرگراهی نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است افزود: بزودی ۶۰ کیلومتر بزرگراه در استان به بهره برداری رسیده و به همین میزان راه در ۶ ماهه دوم یعنی تا پایان سال تقدیم مردم استان اردبیل شود.
وی افزایش اعتبارات مصوب طرح های استان اردبیل را نقطه عطفی برای اتمام پروژه های نیمه تمام این استان که بعضا" با مشکل محدودیت منابع مالی مواجه هستند عنوان کرد و گفت: امسال هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح های استان اردبیل مصوب شده که شاهد افزایش دو برابری اعتبار نسبت به سال های گذشته هستیم.
رحمانی با اشاره به اینکه این افزایش اعتبار برای پروژه راه آهن اردبیل میانه ، طرح های بهسازی عمرانی بزرگراهی ، تکمیل باند دوم اردبیل - مشگین شهر ، مشگین شهر - پارس آباد ، راه اصلی کلور - درام ، کمربندی خلخال هزینه خواهد شد اضافه کرد: تمام طرح های عمرانی و بهسازی در این استان فعال بوده و اعتباراتی که از مرکز برای استان اختصاص داده شده در طرحهای عمرانی بخش راه بسیار ثمر بخش بوده است.
رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور از افزایش دو برابری اعتبارات مصوب طرح های استان در سالجاری خبرداد و تصریح کرد: در سال گذشته اعتبار مصوب حوزه راه استان اردبیل حدود ۴۸۲ میلیارد تومان بوده ولی عملکرد تخصیص طرح ها در همان سال هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان شده یعنی بیش از سه برابر اعتبارات مصوب طرح هایی که پیوست ردیف ملی دارند تخصیص اعتبار ابلاغ شده است.
وی در خصوص سه پروژه شهرستان خلخال عزم ملی مسئولان استان را در جهت تامین اعتبارات مهم دانست و تصریح کرد: این پروژه ها شامل راه اصلی کلور – درام ، تونل الماس و کمربندی خلخال می باشد که نیازمند مساعدت سازمان برای تامین اعتبار است.
رحمانی از پیگیری ها و تلاش مجدانه جهت حل مشکل قانونی پروژه تونل الماس خبرداد و بیان کرد: این پروژه برای اجرایی شدن نیازمند اخذ مجوز از کمیسیون ماد ۲۳ است که انتظار داریم با تلاش های استان در قالب طرح قانون بودجه این پروژه را به تایید و مرحله اجرایی برسانیم.
رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور پس از بازدید از طرحهای عمرانی راهسازی خلخال در جلسه شورای اداری این شهرستان که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد ، به تشریح آخرین وضعیت اعتباری پروژههای راهسازی استان اردبیل و این شهرستان پرداخت.